Hitta en bra skola - var bor du? 
Institute af Lärande på Twitter
"Tack för allt under min studietid hos er, ni är verkligen snabba och effektiva."  så säger Susanne, en av våra elever.

Läs mer om vad våra elever säger om oss ►​

Nyhetsnotiser från Institute af Lärande

Västerås Vallby
Linköping  auktoriserar Institute af Lärande.
Från januari kan du som bor i Linköping studera till undersköterska hos Institute af Lärande  ( 2019-10-18)

Norrtälje  auktoriserar Institute af Lärande.
Från januari kan du som bor i Norrtälje studera till undersköterska hos Institute af Lärande  ( 2019-10-04

Falun auktoriserar Institute af Lärande.
Från januari kan du som bor i Falun studera till undersköterska hos Institute af Lärande i Falun. ( 2019-09-24)

Instiutute af Lärande utvidgar samarbetet med Coachgruppen i Sollentuna
Vi har sedan 2016 samarbetat i Nacka där vi erbjuder olika lösningar som alla syftar till att skapa vägar mot integration genom utbildning och egenförsörjning för Nackas medborgare.
Nu utvidgar vi vårt samarbete till Sollentuna. Vi fortsätter vara två separata aktörer i Nacka och Sollentuna.  Under vårt tak får boende i Nacka och Sollentuna  möjlighet att ta del av utbildning till undersköterska och jobbcoachning.
 Läs om Coachgruppen -->
Nacka: Brantvägen 3
Sollentuna: TTurebergsvägen 5
( 2019-09-27)

Institute af Lärande bästa komvux skola i Stockholms län
Kommunerna i Stockholms län gör varje år en gemensam enkätundersökningen som går ut till samtliga komvux elever i länet.
Institute af Lärande får varje år toppresultat. Undersökningen omfattde 2019 samtliga  skolor med vuxenutbildning i Stockholms län. 11,500 komvux-elever i Stockholms län  svarade på på hur de upplever sin skola.
För Institute av lärande såg svaren ut så här:

  • 98% av eleverna säger Jag får den hjälp som jag behöver.
  • 94% anger att Mina lärare förklarar så att jag förstår.
  • 96% uppger att de kan rekommendera skolan.
I år har vi haft elever från 13 Stockholms kommuner som har svarat på enkäten
 Botkyrka, Huddinge , Nacka Sigtuna, Solna, Sollentuna, Sundbyberg, Upplands Väsby, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

Natalia Gura Strinnholm som är rektor säger att "genom att  varje vecka följa upp samtliga elevers kunskapsutveckling ser vi till att var och en får den hjälp de beöver.

Masoud Zadeh som är utbildningschef tillägger att  "en svarsfrekevans på 90% gör att vi har tillförlitliga svar. Att så många rekommenderar oss beror på att
Elverna uppskattar att vi har flexibel-Distans där de kommer på de lektioner som passar. De  kan därför  kombinera arbete med studier. Det är också viktigt för eleverna  att de får låna all kurslitteratur och att det är riktiga böcker.." (2019-08-01)

Upplands Bro kommun  auktorisear  Institute af Lärande.  Första kurstarten i augusti 2019. (2019-06-14)
Xenter i Tumba. Institute af Lärande samarbetar med Xenter i Tumba och öppnar distansskola för undersköterskeutbildning,
 Läs om Xenter -->  ( 2018-12-15)
Gasellföretag 2018. Dagens Industri uppmärksammar varje år de företag som växer och anställer fler medarbetarer och har en sund ekonnomi. Institute af Lärande uppfyller 2018 kriterierna för DI Gasell och fick diplom på en galakväll för Gasellföretag i Stockholms konserthus.
Läs om DI Gsell -> ( 2018-12-04)
Läs Unikums intervju med vår lärare Susanna Adel Widlert ----->
( 2018-12-01)

Återigen toppresultat för Institute af Lärande
Kommunerna i Stockholms län gör varje år en gemensam enkätundersökningen som går ut till samtliga komvux elever i länet.
Institute af Lärande får varje år toppresultat. Undersökningen omfattde 2018 samtliga 46 skolor med vuxenutbildning i Stockholms län. 12,000 komvux-elever i Stockholms län  svarade på på hur de upplever sin skola.
För Institute av lärande såg svaren ut så här:

  • 96% av eleverna säger Jag får den hjälp som jag behöver.
  • 92% anger att Mina lärare gör så att jag vill lära mig mer.
  • 94 % uppger att de kan rekommendera skolan.
Masoud Zadeh som är utbildningschef säger att bästa resultat i kombination med en svarsfrekevans på 89% gör att vi har tillförlitliga svar.
Vi har valt en arbetsmodell där vi hela tiden följer varje elevs kunskapsutveckling och det framgår av svaren 96% uppger att de har en individuell studieplan.  Peter Sedel som är veksamhetschef säger att elverna  rekomenderar våra skolor i Nacka/Värmdö och Solna för att vi är flexibla. De kan växla mellan distans och klassrumsundervisning och därmed kan de kombinera arbete med studier. (2018-06-20)


Botkyrka, Huddinge, Nykvar, Salem och Södertälje auktoriser Institute af Lärande.  Första kurstarten i augusti 2018. (2018-03-15)
I Nacka har vi haft studiebesök ändra från Japan. Det var japanska hemtjänstföreningen som var intresserade av hur vid utbildar personal till hemtjänsten.(2018-01-15)
'